Internet shopping stormer frem

En del e-handler tilbyder nu til dags et hav af forskellige leveringsmåder. En der er meget almindelig er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo ret bekvem, og endda desuden den prisbilligste leveringsmetode.

Du burde lige så vel udse dig at bestille levering til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig almindeligvis en tak mindre prisbillig, men samtidig virkelig overkommelig. Den billigste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter pakken, som desværre kræver at du bor i kort afstand af e-firmaets adresse.

Størstedelen af online forhandlere tilsiger 1 hverdags levering på utallige varer, men det beroer på at bestillingen fuldbyrdes forinden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varen afsted forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle få online forhandlere yder gratis levering, men i reglen forudsætter det at man aftager for en præcis sum. Alternativt kan du udvælge den prisbilligste fragttype, som i mange tilfælde – om man er i Næstved, Grenaa eller Gilleleje – vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted.

Leveringstidspunktet er naturligvis særligt essentiel

Det er jo ret praktisk for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser fra diverse online outlets hos sydthytrappen.dk og så har flertallet af internet outlets været presset til at at nedskære salgsværdien på produkterne – til børn, men også til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange præstere levering uden betaling.

Det kan dog immervæk blive lukrativt at se nærmere på visse internet outlets efter rabat forud for at du placerer ordren, sådan at du er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris.

Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre betalingen af flere omgange.

Se hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt

Inden nogen handler i en internet butik bør man de facto gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det mange gange ikke videre interessant.

Et nemmere alternativ kunne være at efterse om internet webshoppen er medlem af e-mærket, siden det ofte er en forsikring om at online virksomheden adlyder de danske love, samt at forretningen lejlighedsvis ses til af jurister som er meget bekendte med de gældende vilkår. Desuden får du chance for en hjælpende hånd, når du udsættes for besvær ved din ordre.

Udover dette foreslåes det at køber er obs på de mest relevante vedtægter der er gældende for handlen, fx den bytteret online webshoppen anvender. I den relation er det desuden essesentielt, at man stadigvæk beholder sin ordremail, så man altid vil kunne eftervise sin ordre, om du leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Undersøg hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket

Trustpilot medfører ganske gavnlige chancer for at efterse en stor portion tidligere konsumenters oplevelser og derfor anbefaler vi, at du studerer online forhandlerens kritik før du shopper.

Facebook medfører for øvrigt rigtig passende genveje til at få indtryk af webbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt er der en række e-handler som tilbyder folk at udforme en evaluering af ordreforløbet, som ydermere må bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Vores side er finansieret af annoncer. Vi har faste samarbejder med en gruppe internet varehuse da vi introducerer deres tilbud, og indtjener godtgørelse såfremt en af de besøgende på vores side udfører en transaktion.

Anvisninger om tilbud og internet butikker værnes om jævnligt, men der tages ikke ansvar for reguleringer der eventuelt er implementeret siden vi sidst opdaterede sidens oplysninger.